top of page
Red Doors

Kina har en historie på over 5000 år. Allerede fra omkring 500 fvt. finnes nedtegnelser angående den kulinariske interessen i landet, blant annet fra filosofen Confucius. Og maten har utviklet seg over tid. Dens kulinariske teknikker, forberedelser og servering av mat er utviklet til de høyeste nivåene.

Hunan-mat (kinesisk: 湘菜, xiāngcài), fra Hunan-provinsen i det sørlige Kina, er et av Kinas åttende største kjøkken, til tross av Szechuan og kantonesisk mat. Historien om matlagingsferdighetene som er brukt i Hunan-kjøkkenet går tilbake til 1600-tallet.

 

Matlaging i Kina som har inntatt en viktig posisjon i kinesisk kultur gjennom historien, regnes som en kunst og en vitenskap.

Åpningstider

MAN: 15:00 - 21:00

TIR – LØR: 11:30 – 22:00
SØN: 12:00 – 22:00

Kontakt oss

ADRESSE

Gamle ringeriksvei 39, 1357 Bekkestua
TELEFON

67 59 18 00 / 900 65 989

NETTSIDE

www.hunanrestaurant.no

E-POST

info@hunanrestaurant.no

bottom of page